Ga naar inhoud

Shell

Shell wil een actieve bijdrage leveren aan het Nederlandse Klimaatakkoord. Voor het ontwikkelen van aardwarmte hebben wij veel kennis van én ervaring met de ondergrond, boren en veiligheid ook in de regio Rijnmond door olie- en gaswinning de afgelopen decennia. Hier werkt Shell al samen met gemeenten en partners aan bijvoorbeeld productie van groene en blauwe waterstof, restwarmte, opslag van CO2 en het verduurzamen van fabrieken.

Aardyn

Aardyn (maakt onderdeel uit van Equans) is verantwoordelijk voor meerdere geothermie projecten in Nederland. Met een professioneel team van inmiddels ruim 30 mensen, zijn wij voortdurend bezig met verkennen, ontwerpen, realiseren en exploiteren van deze nieuwe vorm van energie.

Als geothermie ontwikkelaar en producent willen wij bijdragen aan de transitie naar duurzame energie en opschaling van geothermie. Elke dag weer zetten we ons hier voor in, met een enthousiast en deskundig team. Verantwoordelijkheid voor het klimaat en de aarde gaan bij ons hand in hand met het opbouwen van een gezond en toekomstbestendig bedrijf.

Heb je een vraag?

Stuur ons een mail. Wij zorgen ervoor dat
de vraag bij de juiste initiatiefnemer terecht komt.

Neem contact op
We proberen alle vragen goed te beantwoorden!