Ga naar inhoud

Shell

Shell wil een actieve bijdrage leveren aan het Nederlandse Klimaatakkoord. Voor het ontwikkelen van aardwarmte hebben wij veel kennis van én ervaring met de ondergrond, boren en veiligheid ook in de regio Rijnmond door olie- en gaswinning de afgelopen decennia. Hier werkt Shell al samen met gemeenten en partners aan bijvoorbeeld productie van groene en blauwe waterstof, restwarmte, opslag van CO2 en het verduurzamen van fabrieken.

Hydreco Geomec

Hydreco Geomec is ontwikkelaar en producent van aardwarmte. Dat doen we al meer dan 10 jaar, met veel passie en een duidelijke missie. Zo willen we een grote rol spelen binnen de energietransitie. Hydreco Geomec gelooft dat de warmte uit onze eigen aarde flink zal bijdragen aan de overgang naar duurzame energie. Daarom zetten we ons vol in voor de noodzakelijke verbetering en versnelling van deze techniek. Zodat we de aarde goed achterlaten voor onze volgende generaties. Hydreco Geomec is een dochteronderneming van ENGIE.

Engie

ENGIE combineert techniek en energie. Daarmee neemt ze de leiding in de duurzame verandering. ENGIE heeft wereldwijd meerdere aardwarmtebronnen aangelegd. In de regio Rijnmond ontwikkelen we bijvoorbeeld slimme energiesystemen en warmteoplossingen. Met die bagage dragen we bij aan de energietransitie van de regio Rijnmond.

Heb je een vraag?

Stuur ons een mail. Wij zorgen ervoor dat
de vraag bij de juiste initiatiefnemer terecht komt.

Neem contact op
We proberen alle vragen goed te beantwoorden!